Het koninkrijk van God ontdekken--wandelen in jouw Christelijke roeping en bouw jouw geloof--Bijbelse studieboek

ebook Geestelijk--zegeningen--opdracht--fysiek

By Timo Groot

cover image of Het koninkrijk van God ontdekken--wandelen in jouw Christelijke roeping en bouw jouw geloof--Bijbelse studieboek

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

En Jezus trok rond in heel Galilea en predikte het evangelie van het Koninkrijk. (MattheĆ¼s 4:23)

Wat is het evangelie van het koninkrijk? Veel christenen weten niet wat dit is, terwijl Jezus continu sprak over het koninkrijk van God. Het offer van Jezus heeft veel meer tot stand gebracht dan vergeving van zonden en later in de hemel komen. Dankzij Jezus leven wij in een geestelijk koninkrijk met tal van zegeningen. In dit boek behandelen wij o.a. vergeving, verlossing, in Christus, genezing, bevrijding, zegen, voorspoed en Heilige Geest.

Jezus heeft ons ook opdrachten gegeven zodat steeds meer mensen de zegeningen van Zijn koninkrijk ontdekken. Het is onze taak om het evangelie van het koninkrijk te verkondigen en uit te dragen aan de wereld. Jezus heeft ons de volgende tools gegeven om Zijn koninkrijk te vergroten. Getuigen, zieken genezen, demonen uitdrijven, mensen dopen, discipelen en elkaar bemoedigen.

Vandaag kan jij leven in Gods koninkrijk. Het is een geestelijke realiteit realiteit waar Jezus regeert. Vandaag wandelen wij als afgezanten van Jezus op aarde. In de toekomst zal Jezus fysiek Koning zijn over de aarde tijdens het duizendjarig vrederijk. Wil jij vandaag gebruikt worden in Zijn koninkrijk en van Zijn zegeningen genieten? Lees dit boek en het zal jouw leven veranderen!

Het koninkrijk van God ontdekken--wandelen in jouw Christelijke roeping en bouw jouw geloof--Bijbelse studieboek