Jäätynyt kulta

ebook Rönning/Stilton

By Cilla Börjlind

cover image of Jäätynyt kulta

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
Poikkeuksellisen kuuman ja pitkän kesän jo taittuessa Arjeplog- vuoristosta sulaa esiin miehen ruumis. Hänet ammuttiin noin kaksikymmentä vuotta sitten. Olivia Rönning lähetetään tutkimaan tapausta. Matkalla paikalle helikopteri joutuu myrskyyn ja iskeytyy maahan. Kun Olivia herää, lentäjä on vakavasti loukkaantunut ja radio tuusan nuuskana - yhteydet ulkomaailmaan ovat poikki.
Olivia lähtee hylystä ja löytää tiensä hylättyyn kalastajaleiriin. Hän ei ole kuitenkaan vuoristossa yksin. Muutkin haluavat selvittää - tai piilottaa - totuuden.
Olivian koettelemuksista kuultuaan Tom Stilton hylkää hiljaiselonsa Thaimaassa ja suuntaa auttamaan. Tutkijoille selviää pian, että vuoristoon murhatun miehen mysteeri ulottuu vielä kauemmas menneisyyteen... Jäätynyt kulta on Cilla ja Rolf Börjlindin kuudes kirja Tom Stiltonista ja Olivia Rönningistä. Kirjasarjaan perustuva Nousuvesi-sarja on tuttu myös Suomen televisiosta.
Jäätynyt kulta