Secretele Pandemiei

ebook

By Bucur Ionuț

cover image of Secretele Pandemiei

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

O lume a conspirației unde fiecare își vede propriul interes. Pand-3-Mic, virusul care a pus stăpânire pe Pământ. Inițial a fost doar o pandemie, dar în final s-a dovedit a fi o catastrofă. Lumea pe care cu toții o știm va fii doar un vis frumos. Statele și oamenii sunt ținuți în minciună, o mare nenorocire urmează să lovească Pământul. Se pare că Pand-3-Mic nu este așa blând precum toată lumea crede. Aceste informații au fost ținute secret până când un grup de cercetători din SUA a anunțat pe toate posturile de televiziune că fiecare dintre noi are la dispoziție două săptămâni să își facă uun adăpost subteran conform instrucțiunilor și să se mute acolo.
Viața lui Mihai Urbuc, fost inginer militar și al soției lui, Ariana, urmează să se schimbe pentru totdeauna.
Secrete întunecate, comploturi inimaginabile, state care vor să ia toată puterea și oameni care vor doar răzbunare. Societatea se transformă în junglă, iar cel mai puternic supraviețuiește. Vor reuși oamenii să descopere adevărul? Vor reuși să supraviețuiască? Cineva a vrut să ucidă toată populația lumii, cineva deține vaccinul și îl ține doar pentru propriile foloase.
O lume de mister în care fecare secret așteaptă să fie descoperit, așteaptă.

Secretele Pandemiei